Lekkie, zdrowe i szybkie danie. U mnie wpadło na śniadanie, ale może być również podane w porze lunchu lub na kolację.
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 558
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 29g45%
- Węglowodany 59.1g20%
- Białko 17.6g36%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Warzywa pokroiłam, podsmażyłam krótko na oliwie, doprawiłam solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi,.
Pod koniec dodałam pokruszoną fetę, wymieszałam.
Awokado pokroiłam w plasterki i wyłożyłam na kromki pieczywa.
Składniki
Sposób przygotowania
Warzywa pokroiłam, podsmażyłam krótko na oliwie, doprawiłam solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi,.
Pod koniec dodałam pokruszoną fetę, wymieszałam.
Awokado pokroiłam w plasterki i wyłożyłam na kromki pieczywa.