Fusilli z łososiem wędzonym na gorąco, w pomidorach

Oceń przepisKategoria, Tagi, Wybierz ilość porcji1 porcja

Tylko trzy składniki potrzeba, żeby zjeść smacznie, zdrowo, do syta i ze sporą porcja protein.

Wartości odżywcze

Wielkość porcji 1 szt

Ilość porcji 1


Ilość na porcję
Ilość kalorii 461
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 18.1g28%
Węglowodany 45.1g16%
Białko 26.2g53%

* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.

Składniki

 50 g makaronu fusilli (waga przed ugotowaniem)
 100 g łososia wędzonego na gorąco
 250 g pomidora (1 średni)
 sól, pieprz, świeże zioła (u mnie natka pietruszki)

Sposób przygotowania

1

Najpierw odparujemy pomidora uprzednio pokrojonego w kostkę, wrzucimy łososia wędzonego na gorąco i gotowe:-)

2

Do takiego sosu dodajemy ugotowany al dente makaron, całość doprawiamy solą, pieprzem, coś zielonego do posypania i już:-)

Składniki

 50 g makaronu fusilli (waga przed ugotowaniem)
 100 g łososia wędzonego na gorąco
 250 g pomidora (1 średni)
 sól, pieprz, świeże zioła (u mnie natka pietruszki)

Sposób przygotowania

1

Najpierw odparujemy pomidora uprzednio pokrojonego w kostkę, wrzucimy łososia wędzonego na gorąco i gotowe:-)

2

Do takiego sosu dodajemy ugotowany al dente makaron, całość doprawiamy solą, pieprzem, coś zielonego do posypania i już:-)

Fusilli z łososiem wędzonym na gorąco, w pomidorach
(Visited 230 times, 3 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *