Żeby danie było smaczne, zdrowe, sycące i niskokaloryczne nie trzeba wiele - trzy składniki i mamy to!
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 420
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 11g17%
- Węglowodany 40.4g14%
- Białko 41.5g83%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Krewetki zostawiłam do rozmrożenia, następnie rozpuściłam masło z chilli i na gorące wrzuciłam krewetki. Kilka chwil i gotowe.
Szparagi uprzednio ugotowane al dente zagrzałam krótko na patelni, na której wcześniej smażyłam krewetki.
Wymieszałam na patelni szparagi, krewetki i makaron - gotowe:-)
Szczypta sezamu dla ozdoby, odrobina dymki...
Składniki
Sposób przygotowania
Krewetki zostawiłam do rozmrożenia, następnie rozpuściłam masło z chilli i na gorące wrzuciłam krewetki. Kilka chwil i gotowe.
Szparagi uprzednio ugotowane al dente zagrzałam krótko na patelni, na której wcześniej smażyłam krewetki.
Wymieszałam na patelni szparagi, krewetki i makaron - gotowe:-)
Szczypta sezamu dla ozdoby, odrobina dymki...