Naleśniki z łososiem wędzonym na gorąco i z roszponką

Oceń przepisKategoria, , Tagi, Wybierz ilość porcji1 porcja

Lubię naleśniki, zwłaszcza na wytrawnie. Idealnie jest, gdy mają porządny ładunek białka i zdrowe tłuszcze - te mają to wszystko - polecam:-)

Wartości odżywcze

Wielkość porcji 2 szt

Ilość porcji 1


Ilość na porcję
Ilość kalorii 668
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 30.7g48%
Węglowodany 34.8g12%
Białko 62g124%

* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.

Składniki

 2 naleśniki1 jajko, 1 białko, odżywka białkowa, mąka i napój owsiany
 150 g łososia wędzonego na gorąco
 garść roszponki

Sposób przygotowania

1

1 jajko, 1 białko, odżywkę białkową (0,5 miarki), 35 g mąki i ok 60 g mleka owsianego zblendować na gładką, dość rzadką masę.

2

Usmażyć 2 naleśniki.

3

4

5

Na naleśnika wyłożyć łososia, roszponkę i zwinąć.

6

7

8

Składniki

 2 naleśniki1 jajko, 1 białko, odżywka białkowa, mąka i napój owsiany
 150 g łososia wędzonego na gorąco
 garść roszponki

Sposób przygotowania

1

1 jajko, 1 białko, odżywkę białkową (0,5 miarki), 35 g mąki i ok 60 g mleka owsianego zblendować na gładką, dość rzadką masę.

2

Usmażyć 2 naleśniki.

3

4

5

Na naleśnika wyłożyć łososia, roszponkę i zwinąć.

6

7

8

Naleśniki z łososiem wędzonym na gorąco i z roszponką
(Visited 249 times, 1 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *