Pyszny wegański posiłek ze sporą ilością białka z cieciorki. Do zrobienia w kilka chwil, z kilku składników - poziom trudności: super łatwe, poziom pyszności - najwyższy;-))))
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 445
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 5.5g9%
- Węglowodany 67.4g23%
- Białko 24.5g49%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Pora pokroiłam w grube talarki, podprażyłam na patelni razem z cieciorką z puszki.
Dodałam szpinak, wcześniej rozmrożony, odciśnięty i przesmażony z czosnkiem, solą i gałką muszkatołową. ZOstał mi z poprzedniego dnia.
Do warzyw dodałam ugotowany al dente makaron bavette.
Całość doprawić świeżo zmielonym pieprzem i gotowe:-)
Składniki
Sposób przygotowania
Pora pokroiłam w grube talarki, podprażyłam na patelni razem z cieciorką z puszki.
Dodałam szpinak, wcześniej rozmrożony, odciśnięty i przesmażony z czosnkiem, solą i gałką muszkatołową. ZOstał mi z poprzedniego dnia.
Do warzyw dodałam ugotowany al dente makaron bavette.
Całość doprawić świeżo zmielonym pieprzem i gotowe:-)