Delikatna, wegańska zupka:-)
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 3
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 141
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 1.4g3%
- Węglowodany 29.1g10%
- Białko 5.3g11%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Warzywa pokroić.
Wrzucić do garnka, zalać bulionem i gotować.
Gotujemy nie długo, kontrolujemy warzywa, żeby nie były za miękkie.
Zupkę posypujemy czymś zielonym (u mnie natka pietruszki) i doprawiamy sola i pieprzem.
Składniki
Sposób przygotowania
Warzywa pokroić.
Wrzucić do garnka, zalać bulionem i gotować.
Gotujemy nie długo, kontrolujemy warzywa, żeby nie były za miękkie.
Zupkę posypujemy czymś zielonym (u mnie natka pietruszki) i doprawiamy sola i pieprzem.