1 ilość porcji
1 szt
- Amount per serving
- Ilość kalorii476
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 16.3g21%
- Węglowodany 64.5g24%
- Białko 17.8g36%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Sposób przygotowania
Czosnek pokrojony w plasterki przesmażyć krótko na maśle.

Dodać pokrojonego w kostkę pomidora...

dodać posiekane świeże zioła i doprawić solą i pieprzem. Na największym ogniu zredukować.

Makaron chiński ugotować al dente.

Dodać do podduszonych warzyw makaron i fasolkę szparagową (najlepsza z poprzedniego dnia)

Wbić jajka, zmniejszyć ogień i przykryć.

Kontrolować stopień ścięcia białka. Idealnie jak żółtko pozostaje płynne.

Składniki
Sposób przygotowania
Czosnek pokrojony w plasterki przesmażyć krótko na maśle.

Dodać pokrojonego w kostkę pomidora...

dodać posiekane świeże zioła i doprawić solą i pieprzem. Na największym ogniu zredukować.

Makaron chiński ugotować al dente.

Dodać do podduszonych warzyw makaron i fasolkę szparagową (najlepsza z poprzedniego dnia)

Wbić jajka, zmniejszyć ogień i przykryć.

Kontrolować stopień ścięcia białka. Idealnie jak żółtko pozostaje płynne.

