Lekkie, zdrowe i szybkie danie. U mnie wpadło na śniadanie, ale może być również podane w porze lunchu lub na kolację.
1 ilość porcji
1 szt
- Amount per serving
- Ilość kalorii558
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 29g38%
- Węglowodany 59.1g22%
- Białko 17.6g36%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Sposób przygotowania
Warzywa pokroiłam, podsmażyłam krótko na oliwie, doprawiłam solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi,.
Pod koniec dodałam pokruszoną fetę, wymieszałam.
Awokado pokroiłam w plasterki i wyłożyłam na kromki pieczywa.
Składniki
Sposób przygotowania
Warzywa pokroiłam, podsmażyłam krótko na oliwie, doprawiłam solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi,.
Pod koniec dodałam pokruszoną fetę, wymieszałam.
Awokado pokroiłam w plasterki i wyłożyłam na kromki pieczywa.