Z resztek warzyw zazwyczaj można wyczarować pyszne jedzonko. Pomarszczona papryka, zwiędły por, cukinia ale do tego pyszna kiełbasa z szynki z niską zawartością tłuszczu a w dodatku upieczona w piekarniku więc zostało samo mięsko, duża garść świeżej kolendry... połączenie niebanalne i bardzo udane. Jakie to było pyszne!
Wartości odżywcze
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 594
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 30.5g47%
- Węglowodany 54.1g19%
- Białko 31.3g63%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
2 kiełbaski z szynki premium ( 150 g)
350 g pomidora
80 g pora
300 g cukinii
250 g papryka
duża garść świeżej kolendry, sól
Sposób przygotowania
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Składniki
2 kiełbaski z szynki premium ( 150 g)
350 g pomidora
80 g pora
300 g cukinii
250 g papryka
duża garść świeżej kolendry, sól
Sposób przygotowania
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
(Visited 1 124 times, 6 visits today)