Takie śniadanie zadowoli każdego kto lubi pojeść ale nie chce dostarczyć sobie za dużo kalorii. To jest bardzo sycące, mocno proteinowe danie. Jest moje ukochane jajo i dużo zdrowych składników.
1 ilość porcji
1 szt
- Amount per serving
- Ilość kalorii451
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 30.5g40%
- Węglowodany 11.9g5%
- Białko 31.8g64%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Sposób przygotowania
Czosnek pokroić w talarki, zeszklić na maśle.

Dodać szpinak baby, sól, pieprz, gałkę muszkatołową.

Szparagi obgotować w osolonej wodzie.

Papryczkę podprażyć na odrobinie oleju sezamowego.

Tofu pokroić w kostkę, podsmażyć na odrobinie oleju sezamowego, sosie sojowym i sezamie.

Jajka usmażyć jak lubimy (bardziej ścięte albo mniej, całkiem rozbełtane albo w kawałkach...)

I składamy wszystko na talerzu w jedno, pyszne danie.

Składniki
Sposób przygotowania
Czosnek pokroić w talarki, zeszklić na maśle.

Dodać szpinak baby, sól, pieprz, gałkę muszkatołową.

Szparagi obgotować w osolonej wodzie.

Papryczkę podprażyć na odrobinie oleju sezamowego.

Tofu pokroić w kostkę, podsmażyć na odrobinie oleju sezamowego, sosie sojowym i sezamie.

Jajka usmażyć jak lubimy (bardziej ścięte albo mniej, całkiem rozbełtane albo w kawałkach...)

I składamy wszystko na talerzu w jedno, pyszne danie.

