Pasty to doskonały pomysł na urozmaicenie kanapek ale także na wykorzystanie resztek z lodówki. Zmiksować można prawie wszystko:-
Wielkość porcji 10 g (łyżka)
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 22
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 1.7g3%
- Węglowodany 0.7g1%
- Białko 0.9g2%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Wszystkie składniki umieść w pojemniku do blendowania.
Zblenduj wszystko na gładka masę, sprawdź smak - dopraw tak jak lubisz.
Gotowa pasta powinna być smarowna a nie lejąca.
Składniki
Sposób przygotowania
Wszystkie składniki umieść w pojemniku do blendowania.
Zblenduj wszystko na gładka masę, sprawdź smak - dopraw tak jak lubisz.
Gotowa pasta powinna być smarowna a nie lejąca.