Morszczuk w warzywach z patelni

Oceń przepisKategoria, Tagi, , , , Wybierz ilość porcji1 porcja

Jedno z najszybszych dań jakie tutaj prezentuję. Wymyślone na okoliczność wielkiego, potreningowego głodu;-))) Porcja duża, bogata w zdrowe białko i kwasy omega 3.

Wartości odżywcze

Wielkość porcji 1 szt

Ilość porcji 1


Ilość na porcję
Ilość kalorii 512
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 6.1g10%
Węglowodany 29g10%
Białko 70.6g142%

* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.

Składniki

 285 g morszczuk mrożony (filety)
 400 g warzywa z patelni po włosku
 5 g masła
 10 g czpsnek (1 ząbki)
 sól, biały pieprz, sok z cytryny

Sposób przygotowania

1

Na maśle zeszklić czosnek pokrojony w talarki. Na wierzch wyłożyć zamrożone filety morszczuka.

2

Wysypać zawartość opakowania "warzywa ma patelnię po włosku" na rybę, doprawić sola i białym pieprzem, przykryć.

3

Po ok 15 minutach danie jest gotowe, wystarczy skropić sokiem z cytryny:-)

4

Składniki

 285 g morszczuk mrożony (filety)
 400 g warzywa z patelni po włosku
 5 g masła
 10 g czpsnek (1 ząbki)
 sól, biały pieprz, sok z cytryny

Sposób przygotowania

1

Na maśle zeszklić czosnek pokrojony w talarki. Na wierzch wyłożyć zamrożone filety morszczuka.

2

Wysypać zawartość opakowania "warzywa ma patelnię po włosku" na rybę, doprawić sola i białym pieprzem, przykryć.

3

Po ok 15 minutach danie jest gotowe, wystarczy skropić sokiem z cytryny:-)

4

Morszczuk w warzywach z patelni
(Visited 7 723 times, 38 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *