Kiełbasa z szynki na warzywach z patelni

Oceń przepisKategoria, , Tagi, , , , , Wybierz ilość porcji1 porcja

Z resztek warzyw zazwyczaj można wyczarować pyszne jedzonko. Pomarszczona papryka, zwiędły por, cukinia ale do tego pyszna kiełbasa z szynki z niską zawartością tłuszczu a w dodatku upieczona w piekarniku więc zostało samo mięsko, duża garść świeżej kolendry... połączenie niebanalne i bardzo udane. Jakie to było pyszne!

Wartości odżywcze

Wielkość porcji 1 szt

Ilość porcji 1


Ilość na porcję
Ilość kalorii 594
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 30.5g47%
Węglowodany 54.1g19%
Białko 31.3g63%

* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.

Składniki

 2 kiełbaski z szynki premium ( 150 g)
 350 g pomidora
 80 g pora
 300 g cukinii
 250 g papryka
 duża garść świeżej kolendry, sól

Sposób przygotowania

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Składniki

 2 kiełbaski z szynki premium ( 150 g)
 350 g pomidora
 80 g pora
 300 g cukinii
 250 g papryka
 duża garść świeżej kolendry, sól

Sposób przygotowania

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Kiełbasa z szynki na warzywach z patelni
(Visited 1 024 times, 9 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *