Pieczone z fetą pomidorki, pełnoziarniste spaghetti

KategoriaTags, , Wybierz ilość porcji1 porcja

Danie łatwe, szybkie, zdrowe i bardzo smaczne - tylko trzy składniki!

Wartości odżywcze

1 ilość porcji

Serving size

1


Amount per serving
Ilość kalorii473
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 21.8g28%
Węglowodany 30.6g12%
Białko 14g29%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Składniki

 65 g makaronu pełnoziarnistego (waga przed ugotowaniem)
 165 g pomidorków truskawkowych lub śliwkowych
 50 g fety lub innego sera sałatkowego
 1 łyżka oliwy
 sól, pieprz, bazylia

Sposób przygotowania

1

Pomidorki, fetę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić drobiną oliwy, doprawić i upiec (ok. 40 min. 180 stopni).

2

Wymieszać z makaronem. Koniec przepisu:-)

3

Składniki

 65 g makaronu pełnoziarnistego (waga przed ugotowaniem)
 165 g pomidorków truskawkowych lub śliwkowych
 50 g fety lub innego sera sałatkowego
 1 łyżka oliwy
 sól, pieprz, bazylia

Sposób przygotowania

1

Pomidorki, fetę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić drobiną oliwy, doprawić i upiec (ok. 40 min. 180 stopni).

2

Wymieszać z makaronem. Koniec przepisu:-)

3

Notes

Pieczone z fetą pomidorki, pełnoziarniste spaghetti
(Visited 4 times, 4 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *