Warzywa z patelni

Oceń przepisKategoriaTagi, , , , , Wybierz ilość porcji1 porcja

Banalnie proste, obłędnie pyszne, wegańskie jedzenie na każdą porę dnia.

Wartości odżywcze

Wielkość porcji 1 szt

Ilość porcji 1


Ilość na porcję
Ilość kalorii 310
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 8g13%
Węglowodany 43.8g15%
Białko 18g36%

* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.

Składniki

 1 papryka (ok. 250 g)
 1 cukinia (ok. 300 g)
 ½ opakowania pieczarek (same kapelusze, 200 g)
 8 ząbków czosnku (40 g)
 10 g tłuszczu w sprayu

Sposób przygotowania

1

Cóż tu pisać?:-) Paprykę pokroiłam w paseczki, przesmażyłam na patelni spryskanej oliwą w sprayu.

2

Na tej samej patelni przesmażyłam plasterki cukinii a na końcu pieczarki podlewając odrobiną sosu sojowego.

3

4

5

6

Składniki

 1 papryka (ok. 250 g)
 1 cukinia (ok. 300 g)
 ½ opakowania pieczarek (same kapelusze, 200 g)
 8 ząbków czosnku (40 g)
 10 g tłuszczu w sprayu

Sposób przygotowania

1

Cóż tu pisać?:-) Paprykę pokroiłam w paseczki, przesmażyłam na patelni spryskanej oliwą w sprayu.

2

Na tej samej patelni przesmażyłam plasterki cukinii a na końcu pieczarki podlewając odrobiną sosu sojowego.

3

4

5

6

Warzywa z patelni
(Visited 1 389 times, 22 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *