Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 476
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 16.3g26%
- Węglowodany 64.5g22%
- Białko 17.8g36%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Czosnek pokrojony w plasterki przesmażyć krótko na maśle.
Dodać pokrojonego w kostkę pomidora...
dodać posiekane świeże zioła i doprawić solą i pieprzem. Na największym ogniu zredukować.
Makaron chiński ugotować al dente.
Dodać do podduszonych warzyw makaron i fasolkę szparagową (najlepsza z poprzedniego dnia)
Wbić jajka, zmniejszyć ogień i przykryć.
Kontrolować stopień ścięcia białka. Idealnie jak żółtko pozostaje płynne.
Składniki
Sposób przygotowania
Czosnek pokrojony w plasterki przesmażyć krótko na maśle.
Dodać pokrojonego w kostkę pomidora...
dodać posiekane świeże zioła i doprawić solą i pieprzem. Na największym ogniu zredukować.
Makaron chiński ugotować al dente.
Dodać do podduszonych warzyw makaron i fasolkę szparagową (najlepsza z poprzedniego dnia)
Wbić jajka, zmniejszyć ogień i przykryć.
Kontrolować stopień ścięcia białka. Idealnie jak żółtko pozostaje płynne.