Dzisiaj polecam obfite, pożywne i sycące śniadanie w wersji fit, do przyrządzenia w kilka chwil. Sporo białka, zdrowe tłuszcze i lekkie pieczywo błonnikowe.
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 440
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 30.9g48%
- Węglowodany 24.5g9%
- Białko 18.7g38%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Kurki przesmażyłam na maśle, doprawiłam solą.
Na tej samej patelni usmażyłam jajecznicę.
Awokado pokroiłam w plasterki.
Wszystko wyłożyłam na talerz, dołożyłam 2 kromki pieczywa lekkiego Sonko.
Posypałam zieloną cebulką i sezamem.
Składniki
Sposób przygotowania
Kurki przesmażyłam na maśle, doprawiłam solą.
Na tej samej patelni usmażyłam jajecznicę.
Awokado pokroiłam w plasterki.
Wszystko wyłożyłam na talerz, dołożyłam 2 kromki pieczywa lekkiego Sonko.
Posypałam zieloną cebulką i sezamem.