To danie robi się dokładnie tyle, ile trwa ugotowanie makaronu. Super opcja la bardzo głodnej osoby albo bardzo niecierpliwej. Do tego banalnie proste i nie trzeba mieć ani zmysłu kulinarnego ani wysublimowanego smaku. Pysznie, szybko, fit i można się najeść.
Wielkość porcji 1 szt
Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 486
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 22.4g35%
- Węglowodany 40.1g14%
- Białko 26.2g53%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Pieczarki przesmażamy na oleju sezamowym.
Dodajemy papryczki padron pokrojone w krążki (wcześniej trzeba odciąć ogonek i wyjąć gniazdo nasienne) i przesmażamy krótko.
Dodajemy ugotowany al dente makaron...
... i kawałki łososia wędzonego na gorąco (możecie dać pieczonego albo z patelni).
Posypujemy sezamem i gotowe:-)
Składniki
Sposób przygotowania
Pieczarki przesmażamy na oleju sezamowym.
Dodajemy papryczki padron pokrojone w krążki (wcześniej trzeba odciąć ogonek i wyjąć gniazdo nasienne) i przesmażamy krótko.
Dodajemy ugotowany al dente makaron...
... i kawałki łososia wędzonego na gorąco (możecie dać pieczonego albo z patelni).
Posypujemy sezamem i gotowe:-)