1 ilość porcji
1 szt
- Amount per serving
- Ilość kalorii468
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 27g35%
- Węglowodany 23.3g9%
- Białko 35.6g72%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Sposób przygotowania
Krewetki trzeba rozmrozić i odsączyć.

Na odrobinie oliwy przesmażyć kurki lekko posoliwszy.

Następnie, na pozostałej części rozgrzanej porządnie oliwy, podsmażyć krewetki z groszkiem i pomidorkami suszonymi pokrojonymi w paseczki.

Jajko sadzone.

Wszystko wykładamy na talerz.

Dip: liście z pęczka rzodkiewek, 35 g majonezu Go Vege (z Biedronki), 35 g skyru. Zblendować doprawić solą, pieprzem. Połowa porcji do przesmarowania bułeczek:-) Reszta na kolejny dzień.


Do śniadania dołożyłam 1 bułeczkę z twarogu - przepis zamieściłam dzień wcześniej.

Całość posypać ulubioną zielenina i świeżo zmielonym pieprzem.






Składniki
Sposób przygotowania
Krewetki trzeba rozmrozić i odsączyć.

Na odrobinie oliwy przesmażyć kurki lekko posoliwszy.

Następnie, na pozostałej części rozgrzanej porządnie oliwy, podsmażyć krewetki z groszkiem i pomidorkami suszonymi pokrojonymi w paseczki.

Jajko sadzone.

Wszystko wykładamy na talerz.

Dip: liście z pęczka rzodkiewek, 35 g majonezu Go Vege (z Biedronki), 35 g skyru. Zblendować doprawić solą, pieprzem. Połowa porcji do przesmarowania bułeczek:-) Reszta na kolejny dzień.


Do śniadania dołożyłam 1 bułeczkę z twarogu - przepis zamieściłam dzień wcześniej.

Całość posypać ulubioną zielenina i świeżo zmielonym pieprzem.






