Smaczna, zdrowa, sycąca pasta - na śniadanie, kolację lub po treningu.
Wartości odżywcze
1 ilość porcji
100 g
- Amount per serving
- Ilość kalorii192
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 14.8g19%
- Węglowodany 2.3g1%
- Białko 11.6g24%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
150 g wędzonej makreli
3 jajka
70 g konserwowe ogórki
50 g majonez wegański
sól, pieprz
Sposób przygotowania
1
Makrelę rozdrobnić, dodać pokrojone drobno ugotowane na twardo jajka i ogórka.

2
Wymieszać z majonezem - ja używam wegańskiego z Biedronki GO VEGE, bo ma połowę mniej kalorii.

3
Doprawić solą i pieprzem.

4

5

6

Składniki
150 g wędzonej makreli
3 jajka
70 g konserwowe ogórki
50 g majonez wegański
sól, pieprz
Sposób przygotowania
1
Makrelę rozdrobnić, dodać pokrojone drobno ugotowane na twardo jajka i ogórka.

2
Wymieszać z majonezem - ja używam wegańskiego z Biedronki GO VEGE, bo ma połowę mniej kalorii.

3
Doprawić solą i pieprzem.

4

5

6

Notes
(Visited 8 times, 8 visits today)
