Wysokobiałkowa pasta z wędzonej makreli

Kategoria, , Tags, , Wybierz ilość porcji1 porcja

Smaczna, zdrowa, sycąca pasta - na śniadanie, kolację lub po treningu.

Wartości odżywcze

1 ilość porcji

Serving size

100 g


Amount per serving
Ilość kalorii192
% dziennego zapotrzebowania
Tłuszcze 14.8g19%
Węglowodany 2.3g1%
Białko 11.6g24%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Składniki

 150 g wędzonej makreli
 3 jajka
 70 g konserwowe ogórki
 50 g majonez wegański
 sól, pieprz

Sposób przygotowania

1

Makrelę rozdrobnić, dodać pokrojone drobno ugotowane na twardo jajka i ogórka.

2

Wymieszać z majonezem - ja używam wegańskiego z Biedronki GO VEGE, bo ma połowę mniej kalorii.

3

Doprawić solą i pieprzem.

4

5

6

Składniki

 150 g wędzonej makreli
 3 jajka
 70 g konserwowe ogórki
 50 g majonez wegański
 sól, pieprz

Sposób przygotowania

1

Makrelę rozdrobnić, dodać pokrojone drobno ugotowane na twardo jajka i ogórka.

2

Wymieszać z majonezem - ja używam wegańskiego z Biedronki GO VEGE, bo ma połowę mniej kalorii.

3

Doprawić solą i pieprzem.

4

5

6

Notes

Wysokobiałkowa pasta z wędzonej makreli
(Visited 8 times, 8 visits today)

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *