Ilość porcji 1
- Ilość na porcję
- Ilość kalorii 473
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 33.7g52%
- Węglowodany 16.5g6%
- Białko 28.4g57%
* Podany % dotyczy dziennego zapotrzebowania energetycznego opartego na diecie 2000 kalorii. Twoje dzienne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe w zależności od potrzeb kalorycznych.
Składniki
Sposób przygotowania
Pieczarki najlepiej kupić malutkie i udusić w całości na oliwie truflowej, która podkreśli smak.
Szparagi ugotować al dente. Szpinak krótko zrobić na suchej patelni, na uprzednio uprażonym ząbku czosnku.
Jajka poszetowe czyli w koszulkach zróbcie spoglądając na krótki filmik instruktażowy, który dla was przygotowałam.
https://youtu.be/jyEYXk9kLCU
I składamy posiłek: kromkę chleba proteinowego (50 g) przekrójcie na pół, na każdą połówkę połóżcie awokado (1/2 owocu wystarczy na te dwie kromeczki), na awokado połóżcie po 1 jako w koszulce. Obok poukładajcie: szpinak, kilka pieczarek i szparagi. Oprószcie solą i pieprzem.
Danie jest bardzo efektowne, czyż nie?:-)
Składniki
Sposób przygotowania
Pieczarki najlepiej kupić malutkie i udusić w całości na oliwie truflowej, która podkreśli smak.
Szparagi ugotować al dente. Szpinak krótko zrobić na suchej patelni, na uprzednio uprażonym ząbku czosnku.
Jajka poszetowe czyli w koszulkach zróbcie spoglądając na krótki filmik instruktażowy, który dla was przygotowałam.
https://youtu.be/jyEYXk9kLCU
I składamy posiłek: kromkę chleba proteinowego (50 g) przekrójcie na pół, na każdą połówkę połóżcie awokado (1/2 owocu wystarczy na te dwie kromeczki), na awokado połóżcie po 1 jako w koszulce. Obok poukładajcie: szpinak, kilka pieczarek i szparagi. Oprószcie solą i pieprzem.
Danie jest bardzo efektowne, czyż nie?:-)