Makaron lubią wszyscy, ale jeżeli taki makaron pływa w zawiesistym sosie to już niekoniecznie jest fit. Wolę lekkie wersje makaronów, np. połączenie chorizo z warzywami. To jest takie pyszne, że nawet klasyka makaronowa czyli parmezan, jest zbędny.
1 ilość porcji
1 szt
- Amount per serving
 - Ilość kalorii509
 - % dziennego zapotrzebowania
 - Tłuszcze 22.4g29%
 - Węglowodany 56.3g21%
 - Białko 22.6g46%
 
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Sposób przygotowania
Chorizo pokroić w półplasterki i przesmażyć na suchej patelni (najlepiej granitowej lub innej z powłoka non-stick).

Dorzucić pokrojonego pora (zielona część)...

... pieczarki pokrojone w ćwiartki lub połówki (zależy od wielkości - jak są małe to można dać całe, będą ładnie wyglądać).

Krótko smazyć.

Na końcu dodać upieczoną uprzednio paprykę i sporą garść ulubionej zieleniny.

Dorzucamy ugotowany al dente makaron i gotowe:-)




Składniki
Sposób przygotowania
Chorizo pokroić w półplasterki i przesmażyć na suchej patelni (najlepiej granitowej lub innej z powłoka non-stick).

Dorzucić pokrojonego pora (zielona część)...

... pieczarki pokrojone w ćwiartki lub połówki (zależy od wielkości - jak są małe to można dać całe, będą ładnie wyglądać).

Krótko smazyć.

Na końcu dodać upieczoną uprzednio paprykę i sporą garść ulubionej zieleniny.

Dorzucamy ugotowany al dente makaron i gotowe:-)




																												
																													
					