Ilość przepisów: 344
Zielona sałatka z kurkami, jajko w koszulce na chrupkim pieczywieGazpacho – hiszpański chłodnikNajszybszy posiłek na upalne dni, lekki, wegański, zdrowy, sezonowy, pyszny i super łatwy. Z podanych ilości wyszły 4 słoiki 800 ml (2.2 kg). Można przechowywać w lodówce do 3 dni.Kurki z patelni, jajecznica i zielone warzywa na ciepłoSezonowe śniadanie z kurkami i ukochanym składnikiem czyli jajkami. Szybkie do zrobienia, sporo białka więc i sycący i smaczny posiłek.Sałatka „na szybko” z fetą, porem i czarnymi oliwkamiLekka, letnia sałatka do zrobienia w kilka chwil. Można wymieszać, można polać ulubionym sosem, lub - w wersji super fit - zajadać kawałek po kawałku, delektując się smakiem letnich warzyw.Sezonowy talerz wegański z bobem i fasolką szparagowąPyszne, sezonowe, zdrowe, wegańskie i łatwe do przygotowania danie. Może stanowić posiłek śniadaniowy, kolację lunch albo nawet obiad w upalny dzień. Polecam jeść sezonowo:-)Lekkie pieczywo z awokado, kolorowymi pomidorkami i czerwoną cebuląBardzo lubię pieczywo lekkie od @Sonko. Jedna kromka ma 19-20 kcal, smakuje zarówno z pastami typu hummus, z pasztetami, serem, wędliną czy w wersji totalnie vegan. Dla osób które pilnują kalorii, jest to świetna alternatywa do tradycyjnego pieczywa.Sezonowa sałatka z bobem i fetąSuper lekka, sycąca i łatwa do zrobienia sałatka sezonowa ze sporą porcją białka.Jajecznica z kurkami na kanapceKiedy pojawiają się kurki, natychmiast lądują na moim talerzu. Na śniadanie jajecznica z kurkami, dobre pieczywo i dla mnie to już jest czysta rozkosz:-)Sałatka z bobem, fetą, cukinią i fasolką szparagowąPrzepyszna sezonowa sałatka z młodziutkim bobem i fasolka szparagową. Smak podbija solankowa feta. Całość lekka ale sycąca, polecam spróbować.
(Visited 483 129 times, 1 919 visits today)