Ilość przepisów: 0
Penne z pesto rzodkiewkowymJeżeli udało Wam się kupić rzodkiewkę z pięknymi, świeżymi liśćmi - nie wyrzucajcie ich! pesto z liści rzodkiewki jest pyszne:-)Bułeczki dynioweSmaczne węglowodany w pięknym kolorze:-) Efektowne pieczywo i pomysł na wykorzystanie dyni.Zupa-krem z brokułaPięknie zielona, smaczna i niskokaloryczna zupa z brokuła. Od razu robię dużo, będzie zapas w słoikach:-)Wegetariańska zupa wysokobiałkowaWegetariańska, białkowa zupka, bardzo fit i bardzo szybka do wykonania. Dlatego to moja ulubiona "potreningówka":-)Muffinki szpinakowe z pieczonym łososiemBardzo smaczny pomysł na wykorzystanie resztek pieczonego łososia z obiadu. Wytrawne muffinki jajeczne z fetąŚniadanie w 20 minut, w dodatku na ciepło i to takie, które można zabrać do pracy na drugie śniadanie - dla mnie bomba:-) i do tego dużo białka, mało węglowodanów...Białkowe pankejki na mące owsianejTakie pankejki to można jeść codziennie. Mają sporo białka, nie są kaloryczne i z samych dobrych składników. Smakują wybornie zarówno na słodko, jak i na wytrawnie.Chłodnik z melona i ogórkaHiszpański chłodnik tym razem w wersji dla mięsożerców.Tradycyjnie podawany ze smażoną szynką jamon serrano, polany oliwą i zagryzany wiejską bagietką.Chłodnik z awokado, melona i ogórka ze skyremChłodnik rodem z Hiszpanii, lekko zmodyfikowany przeze mnie. Piękny kolor, lekki, orzeźwiający smak i trochę białka:-)
(Visited 506 286 times, 2 893 visits today)