To ciasto jest po prostu pyszne i wcale nie ma z nim tak dużo roboty. Spora porcja białka, mocno czekoladowy smak, krem budyniowy i owoce - ja uwielbiam:-)
8 ilość porcji
1
- Amount per serving
- Ilość kalorii160
- % dziennego zapotrzebowania
- Tłuszcze 4g6%
- Węglowodany 20g8%
- Białko 10g20%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Składniki
Sposób przygotowania
Wszystkie składniki ciasta (poza płatkami owsianymi) zblendować na gładką masę.
Wylać do foremki 24 cm średnicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec 40 min w 180 stopni. Wystudzić, odwrócić do góry nogami, żebyt na górze była równa powierzchnia.
Budyń bez cukru udotowac w połowie ilości mleka, dodać 2 łyżki erytrytolu. Jak wystygnie to wymieszać ze skyrem.
Jak wszystko będzie dobrze przestygnięte, wylać na wierzch czekoladę: 50 g gorzkiej czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej z 75 ml mleka 0,5%. Udekorować owocami.
Składniki
Sposób przygotowania
Wszystkie składniki ciasta (poza płatkami owsianymi) zblendować na gładką masę.
Wylać do foremki 24 cm średnicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec 40 min w 180 stopni. Wystudzić, odwrócić do góry nogami, żebyt na górze była równa powierzchnia.
Budyń bez cukru udotowac w połowie ilości mleka, dodać 2 łyżki erytrytolu. Jak wystygnie to wymieszać ze skyrem.
Jak wszystko będzie dobrze przestygnięte, wylać na wierzch czekoladę: 50 g gorzkiej czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej z 75 ml mleka 0,5%. Udekorować owocami.