Ilość przepisów: 22
Udon z tofu, shimeji i jajkiemMakaron udon to bardzo specyficzny ale smaczny makaron, pszenny, popularny w kuchni japońskiej. Coraz częściej spotykany w naszych domach i restauracjach dalekowschodnich. Najfajniejsze jest to, że można go zrobić na wiele sposobów. Dzisiaj wersja wegetariańska.Udon z łososiem, grzybkami shimeji i jajkiem w koszulcePyszne, sycące danie, w dodatku dobrze zbilansowane, z porządną porcją pełnowartościowego białka i ryby i jaja. I jakie to ładne danie:-)Risotto z kurkamiKiedy jest sezon na kurki, koniecznie zróbcie risotto (od razu mówię: z mrożonych to nie to samo!). To danie robi się samo, chociaż chwilę trzeba poczekać. Tylko trzy składniki a smak... zresztą sami oceńcie! Aha, i to jest wersja fit, więc jedzcie i cieszcie się:-)Kremowa zupa rybnaZupy rybne nie są w naszym kraju bardzo popularne a szkoda, bo to zdrowe, smaczne i sycące posiłki.
Ten przepis może Was przekona, że warto włączyć zupy rybne do Waszego menu.
(Visited 492 732 times, 1 295 visits today)