Makaron jest dobry na wszystko, o każdej porze roku i z rozmaitymi dodatkami. Ostatnio więcej u mnie warzyw niż mięsa to i makaron w wersji vegan.
Do mojego dania użyłam oryginalnego, włoskiego makaronu RUMMO. Znajomi Włosi polecają więc zakupiłam w necie.
Warzywa wrzuciłam do rondla, podlałam odrobiną wody,doprawiłam, przykryłam na chwilę, żeby się porządnie zagrzały ale nadal pozostały jędrne i al dente.
Ugotowany makaron tagliatelle wyłożyłam na talerz, wokół niego rozłożyłam warzywa, całość polałam odrobiną oleju z awokado.
Odrobina cebulki zielonej lub innej, ulubionej zieleniny i gotowe:-)
0 ilość porcji
1 szt
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.