Smaczna, zdrowa i pożywna sałatka na lunch lub na kolację. Ja jem bez pieczywa ale możecie dorzucić ulubioną kaszę albo grzanki ze świeżej bagietki - będzie pysznie:-)

Bób ugotowałam w osolonej wodzie, poczekałam aż wystygnie i obrałam.

Fasolkę ugotowałam al dente, w lekko osolonej wodzie.

Przestygniętą fasolkę przesmażyłam na patelni z oliwą, dodałam pokrojony w plasterki czosnek i pomidora pokrojonego w kostkę.

Dorzuciłam bób, krótko razem zagrzałam.

Wyłożyłam na talerz...

... posypałam pokruszoną fetą...

Na koniec świeżo zmielony pieprz i ulubiona zielenina.




0 ilość porcji
1 szt
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.