Gofry w nowej odsłonie: tym razem pieczarkowe posypane parmezanem. Na gorących gofrach pysznie się rozpuścił i nadał wyrazistości. Świetna przekąska:-)

Pieczarki i cebulkę drobno posiekać, odparować a następnie dodać ciemnego sosu sojowego i dobrze wysmażyć.

Białka zmiksować...

Dodać pieczarki, mąkę, doprawić ( z sola uważać, bo sos sojowy jest słony!)....

... i usmażyć gofry. Ja nie smaruje tłuszczem gofrownicy ale wy lepiej znacie swoje urządzenie, możecie delikatnie spryskać olejem w sprayu jeżeli jest ryzyko przywarcia ciasta do powierzchni.

Gorące gofry posypać parmezanem...

... i ozdobić np. zieloną cebulką.


0 ilość porcji
4 szt
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.