To ciasto jest po prostu pyszne i wcale nie ma z nim tak dużo roboty. Spora porcja białka, mocno czekoladowy smak, krem budyniowy i owoce - ja uwielbiam:-)
Wszystkie składniki ciasta (poza płatkami owsianymi) zblendować na gładką masę.
Wylać do foremki 24 cm średnicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec 40 min w 180 stopni. Wystudzić, odwrócić do góry nogami, żebyt na górze była równa powierzchnia.
Budyń bez cukru udotowac w połowie ilości mleka, dodać 2 łyżki erytrytolu. Jak wystygnie to wymieszać ze skyrem.
Jak wszystko będzie dobrze przestygnięte, wylać na wierzch czekoladę: 50 g gorzkiej czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej z 75 ml mleka 0,5%. Udekorować owocami.
0 ilość porcji
1
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.